Härmepesuaine

Kemso AC 322 härmepesuaine 5 l

Betonikivien pintaan ilmestyvät valkeat laikut ovat kalkkihärmettä eli sementin raaka-aineena käytetystä kalkkikivestä vapautunutta kalsiumia. Härmeen muodostuminen on luonnollista ja sen esiintyminen ja määrä riippuvat mm. ympäristöolosuhteista, kivityypistä ja väristä. Kalkkihärme ei heikennä betonikiveyksen laatua, mutta on luonnollisesti esteettinen haitta.

Kalkkihärme voidaan pestä pois helposti Kemso AC 211 härmepesuaineella. Pesuaine ei kuitenkaan poista mahdollisuutta, että härme myöhemmin sopivissa olosuhteissa voisi ilmestyä uudelleen. Hapan pihakivien pesuneste irrottaa pihakivien pinnoille kertyneen kalkkihärmeen ja kiveyksestä tulee jälleen puhdas. Tehokas kivipesuaine soveltuu betoni- ja tiilipinnoille. Tuote on tarkoitettu ensisijaisesti päällystekivien puhdistukseen, pystypinnoille käytettäessä pesuaineen teho saattaa olla heikompi.

Levitetään kastellulle pinnalle vedellä laimennettuna 1:1—2:1 paineruiskulla tai kastelukannulla. Kun vaahtoaminen on loppunut, huuhdellaan pinta huolellisesti. Paras tulos saadaan, kun pestään runsaalla, laimealla liuoksella. Tarvittaessa käsittely voidaan toistaa.

Yhdellä pakkauksella käsitellään 15-25 m2 päällystekiveä härmeen määrän mukaan.

Aukioloajat

Ma – Pe klo 8.00 – 18.00

(yritysasiakkaille klo 7.00 alkaen)