Naulattavat reunakivet

Bendersillä on Euroopan suurin valikoima naulattavia reunakiviä, joilla lisätään liikkenneturvallisuutta. Benders on luonut konseptin, jolla reunakivien asennus on nopeaa ja helppoa. Jokaisessa kivessä on valmiiksi asennetut erikoisteräksestä valmistetut naulat, joilla reunakivi saadaan tukevasti asfalttiin kiinni. Tällä menetelmällä asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Kivien päissä olevat tuplapontit helpottavat asennusta ja jakavat yksittäiseen kiveen kohdistuvaa voimaa useammalle kivelle esim. talviaurauksen aikana.

Bendersiltä löytyvät myös yhteensopivat yliajokivet useilla eri profiileilla ja korkeuksilla, sekä useita sisä- ja ulkokurveissa tarvittavia eri säteillä olevia kiviä, myös sisä- ja ulkokulmat. Bender Spikma reunakivet ovat tuotesertifioitu SS-EN 1340 normin mukaisesti.

Tyyppi A
Käytetään yleensä parkkipaikoilla tai kaduilla, joilla on vähän liikennettä ja alhainen nopeusrajoitus, esim. omakotitalo- ja rivitaloalueet.

 

Tyyppi B
Käytetään teillä, joilla on enemmän liikennettä ja joilla tarvitaan vähän enemmän lujuutta, esim. läpikulkutiet ja kaupunkiympäristö.

 

Tyyppi C
Yksinkertaisempi reunakivi, joka sopii käytettäväksi puistoissa, puutarhoissa tai kävely- ja pyöräteillä.

 

Tyyppi D
Käytetään voimakkaasti liikennöidyillä teillä, joilla tarvitaan lujuutta, esim. pääliikenneväylä.

 

Tyyppi F
Korkein reunakivemme, jota käytetään raskaan liikenteen käyttämillä kaduilla ja teillä, joilla tarvitaan erinomaista lujuutta.

 

Tyyppi H
Täyden kuormituksen reunakivi ja käytetään teillä, joilla on korkea nopeusrajoitus, esim. moottoriliikennetiet. Asfaltin päällyste asetetaan aina vasten kiveä, että saadaan pehmeä reuna ja suojattu kivi.

 

Saatavana myös kaarteet, kulma- ja lopetuspalat ja vedenohjauskivet kaikille kivityypeille suorana 500 mm pituisina.

 

Tuotteet ovat CE-merkittyjä
Väri: harmaa

Kuvaus

Tuote

TYYPPI A, koko: 100*1000, paino: 31 kg

TYYPPI B, koko: 120*1000, paino: 37 kg

TYYPPI C, koko: 80*1000, paino: 20 kg

TYYPPI D, koko: 160*1000, paino: 48 kg

TYYPPI F, koko: 200*750, paino: 44 kg

TYYPPI H, koko: 130*700, paino: 41 kg

Aukioloajat

Ma – Pe klo 8.00 – 18.00

(yritysasiakkaille klo 7.00 alkaen)

La klo 10.00 – 15.00


1.7.2024 alkaen:

Ma – Pe klo 8.00 – 18.00

(yritysasiakkaille klo 7.00 alkaen)

La suljettu