Valley View -muovireunukset

Valley View -tuotteet on hyvin suunniteltuja ja helppokäyttöisiä. Nurmikkoreunus estää nurmikon leviämisen ja erottaa alueet toisistaan. Kiveyksen tuki estää kiveysten reunojen valumisen ja siirtymisen pois paikoiltaan ja antaa huolitellun ilmeen kiveyksille.

Valley View -kiveyksen tukireunukset on valmistettu vahvasta, mustasta UV-suojatusta polyeteenistä. Muovisen tukireunuksen etuna on helppo ja nopea asennettavuus, soveltuvuus kaikkiin kohteisiin ja kestävyys. Asennettuna tukireunus on täysin näkymätön.

Suora kiveyksen tukireunus asennetaan kiveyksen suorille osuuksille. Asennusnauloja suositellaan käytettäväksi suoraan tukireunukseen väh. 4 kpl/reunus.

Taipuisaa kiveyksen tukireunusta käytetään kiveyksen kaarevissa reunoissa. Tuote mahdollistaa erinomaisesti esimerkiksi kaarevien käytävien ja pyöreämuotoisten patioiden tukemisen. Asennusnauloja suositellaan käytettäväksi taipuisaan tukireunukseen väh. 8 kpl/reunus.

Valley View -nurmikkoreunusta käytetään rajaamaan erilaisia alueita toisistaan esim. nurmikon ja istutusalueen. Nurmikkoreunus estää nurmikon leviämisen ja erottaa alueet siististi toisistaan. Nurmikkoreunus ei haittaa hoitotoimenpiteitä, joten nurmikonleikkuu voidaan tehdä reunuksen päältä. Valley View -nurmikkoreunusta voidaan nurmikon lisäksi käyttää mm. sora- ja katealueiden sekä käytävien tarkkaan ja siistiin rajaamiseen. Asennusnauloja suositellaan käytettäväksi nurmikonreunukseen väh. 4 kpl/reunus.

Kuvaus

Taipuisa kiveyksen tukireunus, musta, pituus 4,57 m (T-muoto)

Suora kiveyksen tukireunus, musta, pituus 2,44 m (L-muoto)

Nurmikkoreunus, musta, pituus n. 6,1 m

Asennusnaula, 23 cm

Jatkoliitin nurmikkoreunukseen

T-liitin nurmikkoreunukseen

Liitin, 60°, 90° ja 120°, nurmikkoreunuksiin

Nurmikkoreunuspaketti, sis. nurmikkoreunus, 4 kpl asennusnauloja + jatkoliitin

Aukioloajat

Ma – Pe klo 8.00 – 18.00

(yritysasiakkaille klo 7.00 alkaen)